jueves, 3 de noviembre de 2016

Instrucións de seguridade sobre productos de hixiene

XEL DESINFECTANTE:

Antes de manipular os productos alimentarios que inxerirán ao remate da actividade, os participantes deberán ter as mans perfectamente limpas. A nosa aula dispón dunha toma de auga cun fregadeiro. Pero non é facilmente accesible para os máis pequenos. Por outra banda, levaríanos toda a mañá organizar os turnos necesarios. Así que, grazas ao uso dun xel hidroalcóholico para desinfección en seco, converteremos este proceso nunha divertida coreografía grupal. Non se recomenda o uso deste producto en menores de 3 anos de maneira continuada, porque pode secar a súa delicada pel. Pero de maneira puntual, e baixo o control de adultos, non prantexa ningún inconvinte. En calquera caso, adxuntamos aquí a súa composición.


TOALLIÑAS DE LIMPEZA:

Este segundo producto servirá para limpar as mans dos participantes (e a boca, e tamén as orellas, se fai falla) despois de que coman a chocolatina que fabricaron. Adxuntamos igualmente a súa composición.


No hay comentarios:

Publicar un comentario